Skip to main content

TRADI NATURAL kedvezmények

Érted és a környezetünk védelméért

Kedvezménykuponok

TRADI NATURAL 10 % KEDVEZMÉNYKUPON
30 000 Ft összegű, egyszeri vásárlás esetén, vásárlóink jutalma a TRADI NATURAL 10 % KEDVEZMÉNYKUPON, melyet fél éven belül lehet felhasználni, egyszeri vásárlás alkalmával.

TRADI NATURAL 15 % KEDVEZMÉNYKUPON
45 000 Ft összegű, egyszeri vásárlás esetén, vásárlóink jutalma a TRADI NATURAL 15 % KEDVEZMÉNYKUPON, melyet fél éven belül lehet felhasználni, egyszeri vásárlás alkalmával.

Ki veheti igénybe?
Kedvezménykuponokat csak a tradinatural.com oldalon vásárlóknak tudunk jóváírni. Kizárólag internetes vásárlás után vehető igénybe.

Hogyan kaphat kedvezménykupont?
A kuponok elektronikus úton kerülnek megküldésre.

Meddig használható fel a kupon?
A kedvezménykupont 6 hónapig (182 napig) lehet felhasználni, a rendelés napjától számítva. A kupon tartalmazza a lejárati időt. 6 hónapot követően a fel nem használt kupon törlődik. A kedvezménykupont kizárólag a tradinatural.com oldalon vásárolható termékekre tudják felhasználni vásárlóink.  A kedvezménykupon vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A kuponok értéke:

10% kedvezmény 30 000 Ft-os egyösszegű vásárlást követően, mely megküldés után egyszeri vásárlás alkalmával érvényesíthető.

15 % kedvezmény 45 000 Ft-os egyösszegű vásárlást követően, mely megküldés után egyszeri vásárlás alkalmával érvényesíthető.

Kedvezménykupon beváltása
Áruházunkban a kedvezménykupont elektronikusan megküldjük részedre, miután a csomagot átvetted (Tehát a kupon csak a rendelés állapotának „Teljesítve” státuszra állítása után lesz felhasználható). Minden kupon egyedi kódot tartalmaz, mely csak Neked szól! A rendszer minden vásárlás alkalmával felajánlja a kupon felhasználást. Amennyiben rendelkezel kuponnal, vásárláskor kérünk írd be a megküldött elektronikus kuponod kódját!

Ingyenes szállítás

Vásárolj 25 000 Ft feletti értékben, és mi ingyenes szállítást biztosítunk részedre.

A szállítási kedvezmény kizárólag a https://www.tradinatural.com oldalon vásárlók számára, valamennyi termékre érvényes.

  1. Böngéssz a webshopban és tedd be a „Kosár“-ba a megvásárolni kívánt terméket.
  2. 25 000 Ft feletti vásárlás esetén a rendszer automatikusan jóváírja részedre az ingyenes szállítást.

Kövess Minket