Skip to main content

Vásárlási útmutató

 1. Hozz létre Vásárlói fiókot: a „Vásárlói fiók“ menüre kattintva regisztrálhatsz az oldalon és létrehozhatod saját fiókodat a „Regisztráció“ gombra kattintva, vagy beléphetsz már meglévő fiókodba .
 2. Lépj be a webshopba: kattints a „Webshop“ menüpontra.
 3. Böngéssz a termékek között: nézd meg a termékeket, olvasd el a hozzájuk tartozó leírást.
 4. Tedd a kosárba a kívánt terméket.
 5. Állítsd be a kosarad tartalmát: győződj meg az általad kiválasztott termék darabszámáról, és a kiválasztott termékről. Amennyiben módosítod a darabszámot frissítsd a kosarad, kattints a „Kosár frissítése“ gombra.
 6. Használd a kuponodat: amennyiben rendelkezel kupon kóddal, írd be a megfelelő ablakba. Kuponokról bővebb információt a „Webshop – Kedvezmények“ menüpontban találsz.
 7. Válassz szállítási módot: a szállítási módokról bővebb információt ezen a linken találsz: Tradi Natural – Szállítási módok
 8. Válassz fizetési módot: a szállítási módokról bővebb információt ezen a linken találsz: Tradi Natural – Fizetési módok
 9. Lépj tovább a pénztárba: A „Tovább a pénztárhoz“ gomb megnyomásával továbblépsz a „Pénztár“ oldalra. Itt kell beírnod a szállítási és számlázási címedet, cég esetén az adószámodat.
 10. A „Pénztár“ oldalon még egyszer ellenőrizheted és módosíthatod a számlázási és fizetési adataidat, illetve itt is érvényesítheted a kuponkódodat, ha a „Kosár“ oldalon elfelejtetted volna. A Pénztár oldalon automatikusan létrehozhatod Vásárlói fiókodat a „Fiók létrehozása?“ gomb kiválasztásával.
 11. Fogadd el az ÁSZF-et és adatkezelési tájékoztatót: a megrendelés elküldése előtt kötelező kiválasztani ezt az opciót.
 12. Az ÁSZF teljes szövege letölthető az alábbi linkről: Általános szerződési feltételek (ÁSZF) – Tradi natural
 13. Az adatkezelési tájékoztató teljes szövege letölthető az alábbi linkről: pdf
 14. Küldd el a megrendelésedet: kattints a „Megrendelés elküldése“ gombra, amellyel véglegesíted a rendelésed.
 15. A rendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendszerünk, és megkezdődik a rendelésed feldolgozása.