Skip to main content

A Tradi Natural megálmodója

NÉZZÜK A TERNMÉKEKET

Vidéken nőttem fel, éltem külföldön, sokat költöztem, többféle kultúrát volt szerencsém megismerni, melyek mind hozzátettek az életutamhoz egy-egy szeletet.

Gyermekkorom óta vonz a természet, a nomád életvitel, a hagyományok és népi szokások. Tanulmányoztam az ősi természeti népek szokásait, nagymamáink praktikáit, mely utóbbiakat szerencsére a mai magyar és határontúli vidék ma is őriz és fenntart.

Gazdasági agrármérnökként diplomáztam. Környezetvédelem és megújuló energetikai területen dolgoztam hosszú évekig. A munka mellett több alternatív állomást tudhatok magam mögött, olyan értékes gyakorlati tapasztalatokkal, melyek a hétköznapjaim részét képezték/képzik: asztrológia, reiki, kínai harcművészet, lovasíjászat, hagyományőrző rendezvények, kutyás sportok, állatasszisztált terápia, barangolások szárazföldön és vízen, természetgyógyászati tanfolyamok (aromaterápia, fitoterápia).

A kence és szappan keverést, gyógynövények alkalmazását természetgyógyászoktól és gyógynövény szakmérnöktől tanultam ,miközben saját gyulladásos bőrproblémáimra és autoimmun gondjaimra kerestem a megoldást. Úgy érzem, sokmindenre találtam választ, kozmetikai megoldást, és rátaláltam a számomra megfelelő külső-belső útra.

Minthogy az elmúlt éveimnek köszönhetően szívügyem a környezetvédelem, nem csak a gyártásra és értékesítésre helyezek nagy hangsúlyt, hanem arra is, hogy óvjuk a környezetet. Ezért azon kívül, hogy természetes termékeket készítünk, igyekszünk az újrahasznosítható csomagolásra is hangsúlyt fektetni és ösztönözni a vásárlóinkat arra, hogy vegyenek részt a tégely visszaváltásban!

Mint agrármérnök és a hagyományok tisztelője, azt vallom, hogy a növénytermesztés és vegán irányzat mellett ugyanolyan nagy jelentősége és hagyománya van az állattenyésztésnek, főleg hazánkban, melyen belül számomra a hagyományos, extenzív állattartás preferált. Termékeim nagy része növényi/gyógynövény alapú, vegán termék. Azonban e mellett tartalmaznak állati eredetű (non-vegán) alapanyagokat is, úgy mint méhészeti termékeket, valamint a birkafaggyúból feldolgozott lanolint. Kisebb hányadban pedig sertészsírt alkalmazunk nomád szappanjainkhoz, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy van rá igény. A sertészsír nem véletlenül volt nagymamáink kedvelt bőrápoló szere, és a mai napig nem véletlenül kedvelt és nélkülözhetetlen terméke az élelmiszerpiacnak. A TRADI NATURAL termékeiből mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, a magam részéről tisztelettel fejet hajtok mind a vegán, mind a nem vegán irányzat előtt!

Termékeimben reményeim szerint visszatükröződnek a hagyományok és megjelenik a természet, a maga csodáival. A termékeim kézzel készülnek, így mondhatni, hogy minden egyes darab egyedi, és szeretettel készül. Bízom benne, hogy egy adag természetet sikerül becsempészni kedves érdeklődőim otthonába!

Hiszem, hogy a természet gyógyír a léleknek: az ember alapvető szabadságát, hitét adja vissza, ha igazán közel engedi magához.

Kövess Minket