Skip to main content

Szállítási módok

A megrendelt termékeket az alábbi módon szállítjuk ki:

A megrendelt termékeket az alábbi módon szállítjuk ki: 

  1. Packeta csomagpontok- és automata: amennyiben a Packeta csomagküldést választod, a megrendelés visszaigazolásától számított 5-10 napon belül átveheted a csomagodat a választott csomagponton vagy automatából. Ennek díja 5 kg-os csomagsúlyig bruttó 1130 Ft, 10 kg-os csomagsúlyig bruttó 1892 HUF

         Packeta utánvét kezelési díj bruttó 381 Ft.

          A Packeta csomagpontok listáját itt találod: https://www.packeta.hu/atvevohelyek  

  1. FOXPOST csomagpontok- és automata: Ha a Foxpost csomagküldést választod, a megrendelés visszaigazolásától számított 5-10 napon belül átveheted a csomagodat a választott csomagponton vagy automatából. Ennek díja csomagmérettől függetlenül bruttó 1141 Ft

          Packeta utánvét kezelési díj bruttó 10 000 Ft-ig bruttó 191 ft, 10 000 Ft felett 1,2%.

         A Foxpost csomagpontok listáját itt találod: https://foxpost.hu/csomagautomatak

  1. FOXPOST házhozszállítás: amennyiben a Foxpost házhozszállítást választod, a megrendelés visszaigazolásától számított 5-10 munkanapon belül átveheted a csomagodat. Ennek díja XS és S csomagméret (kb. 1-7 db. termék) esetén bruttó 2400 Ft, M csomagméret (kb. 8 db. termék felett) esetén bruttó 3289 Ft. 
  1. MAGYAR POSTA CSOMAGAUTOMATA és CSOMAGPONTOK: Amennyiben Felhasználó a MAGYAR POSTA csomagautomatás átvételt választja, a megrendelt tételeket a MAGYAR POSTA termináljaiban veheti át a feladástól számított 1 munkanapon belül.  A Posta igénybevehető API kódja alapján a szállítási díj egységesen bruttó 1290 Ft.
  1. Személyes átvétel szállítási költség nélkül: Vedd át megrendelésedet személyesen, előre egyeztetett időpontban, a Tradinatural Bt. székhelyén (2030 Érd, György utca 74.).