Skip to main content

Miért válaszd a TRADI NATURAL termékcsaládot?

Hagyományosan természetes – kézműves natúr szappan és kence készítés

Időtálló

Ami az üknagymamáinknak is megfelelt, a mai kor kozmetikai igényeiben is helytálló. A receptúrák a mai kor igényeinek megfelelően újragondolva készülnek, kiegészülnek olyan, szigorúan természetes alapú kozmetikai hatóanyagokkal, melyek által a termékek védik és ápolják a bőrt a mai extrém időjárás és környezeti hatásokkal szemben.

Környezetbarát

Szeretjük az újrahasznosítható csomagolást, igyekszünk kuponnal arra ösztönözni, hogy visszaküldd részünkre a tégelyeket és flakonokat, melyek mind újrahasznosíthatóak. Mi díjazzuk, hogy környezetbarát vagy!

Hagyományos

A receptúra tiszteleg nagymamáink előtt, szem előtt tartva a népi és nomád hagyományokat. Az alapanyagok 80%-ban olyan hagyományos, hidegen sajtolt növényi olajok, melyeket már az ókori társadalmak is előszeretettel alkalmaztak bőrápolásra. Kisebb hányadban állati termékeket használunk, úgy mint sertészsírt, lanolint és méhészeti termékeket.

Természetes

100%-ban természetes alapanyagok.

Évszakokhoz igazodó

A kencék jellegük alapján évszakoknak megfelelő használatra készülnek.

Bio

A termékekben felhasznált alapanyagok 90%-ban bio gazdaságokból származnak.

Kézműves

Minden termék szeretettel készül, kézzel, így minden egyes darab egyedi. Csak Neked!

Gyógynövény tartalmú

A kencék gyógynövények természetes kivonatait tartalmazzák.

Vegyszermentes

Parabéntől, szintetikus illatanyagtól, mesterséges színezéktől, szilikontól, mesterséges tartósítószerektől mentes termékek.

Friss X

Natúr jellegéből adódóan a termékek szavatossága nem végtelenített. Kencék esetén 6 hónap, szappanok esetén 9 hónap. Így a bőröd a termékekkel együtt mindig él!

Kövess Minket