Skip to main content

Jognyilatkozat

A https://www.tradinatural.com weboldalon található valamennyi szöveges tartalom, logo és képi illusztráció a Tradinatural Bt. szellemi tulajdona.

A weboldal valamennyi tartalmának használata kizárólag a jogtulajdonos előzetes, írásos engedélye mellett tekinthető legálisnak. A tartalom, logo és képi illusztráció előzetes egyeztetés nélküli felhasználása jogosulatlan és tilos.

Minden jogosulatlan felhasználás kötbérfizetési kötelezettséget von maga után. A kötbér értéke napi nettó 50 000 HUF/kép vagy mondat.

A Tradi Natural termékek kizárólag jelen weboldal webshopjában értékesített termékek. A https://www.tradinatural.com weboldalon található és itt értékesített termékek egyéb értékesítési módja személyesen, alkalmi jelleggel termékpiacon vagy vásárban történik, melyet kizárólag a tulajdonos vagy tulajdonos mellett egyidejűleg, írásos megbízással rendelkező személyek végezhetnek. Továbbá Tradi Natural termékek értékesítését kizárólag írásbeli szerződéssel rendelkező viszonteladó partnereink végezhetik, akik a https://www.tradinatural.com weboldalon kerülnek megjelenítésre.